ساخاریمتر

توضیحات

ساخاریمتر

ساخاریمتر هیدرومتری است که برای تعیین میزان شکر حل شده در محلول استفاده می‌شود. این وسیله اصولاً بوسیلهٔ کارخانه های صنایع غذایی برای ساخت شربت و یا  بستنی استفاده می شود. اولین قند سنج آبجو ساز در سال ۱۷۸۴ توسط جان ریچاردسون ساخته شد. ساخاری متر شامل یک حباب شیشه‌ای بزرگ پر شده با یک ساقهٔ لاقر دارای درجه‌بندی است که از بالای آن هم بالاتر می‌رود. درجهٔ شکر می‌تواند با خواندن مقدار جایی که سطح مایع درجه‌ای را نشان می‌دهد مشخص شود. محلول دارای شکر بیشتر چگال تر است و سبب بیشتر شناور شدن حباب می‌شود. شکر کمتر باعث چگالی کمتر و نتیجتاً کمتر شناور شدن حباب می‌شود.

منبع ویکی پدیا

قند سنج ژربر لاین

توضیحات تکمیلی

وزن نامعلوم
ابعاد نامعلوم
ساخاریمتر

ساخاریمتر 30 الی 60 درصد فیشر, ساخاریمتر 60 الی 90 درصد فیشر, ساخاریمتر 0 الی 10 درصد, ساخاریمتر 10 الی 20 درصد, ساخاریمتر 20 الی 30 درصد